Świeżo Upieczona Piekarnia Rzemieślnicza
  • Strona główna
  • Menu
  • O nas
  • Kontakt
  • Blog
  • Sklep
  • Klient
Świeżo Upieczona Piekarnia Rzemieślnicza
  • Strona główna
  • Menu
  • O nas
  • Kontakt
  • Blog
  • Sklep
  • Klient
0
  • Wypieki na Święta Wielkanocne – co będziemy piec?

    przez admin 26 marca, 2021

    Oferta Wielkanocna Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na święta Wielkanocne. Wypieki będą dostępne w sklepie w sklepie stacjonarnym w piątek …

  • Tłusty Czwartek!

    przez Aleskandra Krzeminska 8 lutego, 2021

    Świeżo upieczone pączki Z okazji nadchodzącego Tłustego Czwartku przygotowaliśmy dla Was pieczone pączki. Co będzie dostępne?:Od wtorku będą dostępne dwa rodzaje …

  • Nasze chleby – skład, tabela kaloryczności i mikroelementów

    przez Marlena Smardz 17 stycznia, 2021

    Z czego składają się nasze chleby pszenne?: mąka pszenna 750 mąka pszenna 1850 woda zakwas żytni sól dodatki (np. orzechy, ziarna, …

  • Wypieki na Święta Bożego Narodzenia – jak zamówić?

    przez admin 12 grudnia, 2020

    Święta 🎄Bożego Narodzenia🎄 już za rogiem! W związku z tym wprowadziliśmy prosty system zamówień, tak aby każdy z Was mógł mieć pewność, …

  • Świeżo Upieczona w rankingu Haveabite -> NAJLEPSZE PIEKARNIE W KRAKOWIE

    przez Aleskandra Krzeminska 26 września, 2020

    Heading Title Bardzo się cieszymy z kolejnego wyróżnienia, które pojawiło się na stronie Haveabite.in! Znaleźliśmy się w rankingu: NAJLEPSZE PIEKARNIE W …

  • Złota Trójka w najlepszych jagodziankach w Krakowie wg. Haveabite!

    przez Aleskandra Krzeminska 12 lipca, 2020

    Złota Trójka w Jagodziankach w Krakowie wg. Haveabite!

  • Magia chlebów na zakwasie

    przez Aleskandra Krzeminska 2 kwietnia, 2020

    Nocą, kiedy jeszcze słodko śpicie, w naszej piekarni dzieje się magia. Przez wiele godzin, w niskiej temperaturze, bez pośpiechu i powoli …

  • Zimna fermentacja

    przez Aleskandra Krzeminska 29 marca, 2020

    Nasz chleb wytwarzamy z pomocą zimnej fermentacji. Co to oznacza? Gdy tylko zakończymy ręczne formowanie bochenków, trafiają one na minimum 16 …

  • Zero waste/Nie marnuję!

    przez Aleskandra Krzeminska 24 marca, 2020

    Pieczywo dobrze przechowywane utrzymuje świeżość przez kilka dni. Jak je przechowywać? Najlepiej w lnianej ściereczce lub woreczku. Dodatkowo, nasze pieczywo świetnie …

Załaduj więcej artykułów

Regulamin i Polityka Prywatności
@2020 - All Right Reserved. Świeżo Upieczona - Piekarnia Rzemieślnicza. Adres: Cystersów 26c/LU4, 31-553, Kraków, NIP: PL 6612365813 REGON: 385241372

Umieszczenie produktu w koszyku nie oznacza jego rezerwacji. Ukryj