Nasze naturalne wypieki

Chleb robiony jest na zakwasie z wykorzystaniem zimnej fermentacji, bez dodatku drożdży.

Wszystko przygotowujemy i pieczemy na miejscu z wykorzystaniem świeżych i lokalnych produktów. Do wypieków drożdzówek używamy masła oraz jajek "zerówek".

Świeżo Upieczona
  • Chleb pszenny
    12 PLN
  • Chleb żytni
    13 PLN
  • Chleby z dodatkami (orzech, figa, mak, sezam, kasze, oliwki, etc.)
    13-19 PLN
  • Bagietka
    8 PLN
  • Ciabatta klasyczna
    5 PLN
  • Ciabatta z dodatkami
    5 PLN
  • Croissant
    7 PLN
  • Croissant podwójnie zapiekany z kremem i owocami
    12-13 PLN
  • Pain au chocolat
    8 PLN
  • Danisz wytrawny
    12 PLN
  • Canelé
    6 PLN
  • Pastéis de Nata
    6 PLN
  • Cynamonka
    6 PLN
  • Kardamonka
    7 PLN
  • Drożdżówka wegańska
    6 PLN
  • Drożdżówka sezonowa
    9-10 PLN
  • Bostock
    10 PLN
  • Chałka
    12 PLN
Canelé

Godziny otwarcia*

  • Poniedziałek
    zamknięte
  • Wtorek-Piątek
    7:00 - 15:00
  • Sobota
    8:30 - 13:00
  • Niedziela
    zamknięte

*lub do ostatniego bochenka

Gorące z pieca

Wszystko przygotowujemy na miejscu ze świeżych lokalnych produktów, bez dodatku polepszaczy czy drożdży (chleb).

Sezonowy asortyment

Wraz ze zmianą pór roku będziemy przygotowywać sezonowe wypieki.

Dla Wegan

Będziemy przygotowywać także wersje wegańskie niektórych z naszych wypieków. Z czasem będziemy rozszerzać nasz asortyment.